• 季節
  • 主題食玩
  • 天數1-4天
  • 人数一大班人
  • 文章性質食玩攻略
  • 人均消費6000以下

成日去逛朗豪坊都會經過呢間餐廳,但從來冇入去試過。因為生日關係,和朋友來到呢間餐廳試下,因為夠方便,又唔洗周圍搵。

我地被安排坐左一張大枱,張枱真係好闊,用D廁所階磚整成,放心,唔心既,反而影相出做背景都幾靚!

叫左幾款菜,有一個小食拼盤,佢整到好似摩天輪咁,幾有趣,不過唔好咁大力搖,覺得D食物會飛晒出黎XD 拼盤入面包括雞翼、魷魚、芝士肉丸、炸薯丸同土耳其包,係芝士肉丸口感有少少怪,開頭唔知佢係咩,有少少章魚小丸子Feel….魷魚就好好食!

另外叫左個Pizza,料係自己選,所以一定樣樣都係自己最鐘意食既先!其實自己唔太算鐘意食Pizza,因為當中有好多野都唔係咁鐘意食,但自選既就好好多~

Drink meun有好多特別野飲,酒精類普通飲料都有,我地各人都點左唔同既野飲睇下咩環境,係好飲,不過有D唔係好抵好細杯,我叫果杯OREO Chocolate就大杯D抵D,哈哈!

環境★★★(5)
食物質素★★★★(5)
服務★★★★(5)
價錢★★★(5)
整體★★★★(5)

ZERO
旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓5-9號舖

Like our Facebook Page:https://www.facebook.com/loveatgirlsss/
Instagram:loveatgirlsss